top of page
window bijenkorf_edited.jpg

BriksTherapy

Psikologe Brikenë Bunjaku (Schut), MACP

Home: Welcome

Për Brikenën

B61A9775.jpg

Unë besoj se ne të gjithë kemi potencial të madh brenda nesh që ta ndryshojmë jetën tonë!

Nëse ke vendosur që ta ndryshosh jetën tënde, unë do të të jap mbështetje dhe udhëzim gjatë rrugëtimit të shërimit dhe ndryshimit tënd.

Gjatë punës sonë, unë to t’ju ndihmoj:  

 • t’i identifikoni vlerat e juaja thelbësore, 

 • t’i përdorni pikat e juaja të forta dhe 

 • të zhvilloni aftësi adaptive të përballjes me sfida jetësore.  

Puna ime me klientë me jep kënaqësi, posaqërisht kur u ndihmoj klientëve t’i gjejnë përgjigjet e tyre dhe t’i zbulojnë aftësitë e tyre për zgjidhjen e problemeve. 

Shpresa ime është që klientët të dalin nga secila seancë me ndjenjën e forcuar të vetëbesimit se mund t’ia dalin. 

Gjatë punës sime, unë përdor një casje integrative të : Cognitive Behavioral Therapy (CBT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Positive Psychology, Mindfulness and Self-compassion practices, Eye and Movement Desensitization Reprocessing (EMDR), Existential/Humanistic Therapy, Motivational Interviewing, Yoga, etc. 

Nëse ke pyetje, apo dëshiron të konsultohesh me mua - më kontakto!

 

Lista e problematikave

Home: About Me

Kualifikimet
dhe trajnimet

 • Masters in Counselling Psychology (Yorkville University, 2013) 

 • Integrative CBT Training 

 • EMDR Therapy Certification

 • Method of Levels (MOL)

 • ACT Sleep Training 

 • Acceptance and Commitment Therapy (ACT) training,

 • Trainer of Trainers - The Colombo Plan Republic of Kosovo Universal Treatment Curriculum for Substance Use Disorders

 • Yoga Teacher 300 RYT

 • Nutritional Therapist Certification  

 • Advance Clinical Weightloss practitioner Certification

 • Trauma Treatment 

 • Stress Management and Prevention Certification

Shërbimet

Terapija Individuale

Zen Garden

Yoga dhe Shëndeti Mendor

Soothing Bell

Punëtoritë (Workshops)

Studying at Home
Foot Tracks on Sand

TeleTerapija

Në botën e sotme si pasojë e situatës globale, më shumë se 90% të trajtimeve psikologjike (dmth jashtë institucioneve) ndodhin online. Të gjithë klientët e mi e vijojnë trajtimin online dhe shumica e tyre e preferojnë këtë format edhe kur u ipet mundësija për seanca në zyren time. Disa prej arësyeve pse ata e preferojnë TeleTherapy janë:

 • Trajtimi me psikologën e preferuar - Unë jetoj në Holandë, dhe TeleTerapija ua mundëson klientëve të mi nga e gjithë bota të trajtohen tek unë.

 •  Transporti – Nuk kanë nevojë të udhëtojnë. Klientët e mij jetojnë në vende të ndryshme të Holandës, por shumica e klientëve të mi jetojne në vende te ndryshme ne Evropë dhe SHBA.

 • Obligimet – shpesh klientët ndihen të lodhur, kanë obligime pune/familje dhe nuk mund të vijnë në seancë.

 • Shpesh për klientët është më rehat që seancat t’i mbajmë nga rehatija e shtëpive të tyre. Disa njërëz ndihen më të sigurtë kur flasin me psikologen online, sesa në zyre.

Disa prej brengave rreth TeleTerapisë?

 

Disa prej brengave janë se trajtimi mund të duket “jo personal” ose jo aq efektiv sa trajtimi në zyre. Klientët e mi thonë se edhe pse në fillim seancat u duken të cuditshme, ato mësohen shumë shpejt me atë format. Studimet gjithashtu tregojnë se trajtimi online është I krahasueshëm me trajtimin në zyre sa i përket se sa ndahen të kënaqur klientët dhe sa ndihen se trajtimi ka pasur sukses.

Home: About Therapy
bottom of page