top of page

Terapija Individuale

Gjatë kohës sonë së bashku, vëmendja do të jetë mbi ty dhe në identifikimin e pikave tua që ti ndjen se të nevojitet t'i përforcosh. Ti mund të mësosh se si t’i menaxhosh mendimet e padobishme dhe të krijosh mënyra të reja të shëndosha të të menduarit që të përkojnë me atë se kush je duke u bërë.

Do të udhëzoj dhe mbështes se si të punosh me ndjenjën e fajit, turpit dhe si t'i menaxhosh ndjenjat e lidhura me to, si dhe teknika të dobishme të vetë-rregullimit të emocioneve dhe ndjenjave derisa punojmë në caqet e tua të terapisë.

Koha jonë është e dizajnuar në atë mënyrë që do ta mundësojë ty të hulumtosh, zbulosh, mësosh dhe rritesh gjatë këtij rrugëtimi personal.

*Lexo më shumë për casjen time 

Cmimi: 40 euro (45 minuta). 

*cmimet vlejnë vetëm për klientët nga Kosova.

Më kontaktoni për ta caktuar konsultën e parë falas (15 minuta).

B61A9832.jpg
bottom of page